SHARE PENGALAMAN CZER

Salam mommies...boleh share tak pengalaman czer mommies...berapa hari kat hospital yer..sbb ni first time nk kena czer..3 anak sblom ni semua normal..so perasaan takut tu agak kuat..susah tak nk jaga pantang czer..

7 Balas

sy czer thn 2012, ank 1st... dah lah over due 11 hari, bby hampir lemas so tpaksa czer.... kena admit 2 hr lps czer, depends jugak pd luka czer n ibu tu ada buang air besar ke x... sbb doc nk tau keadaan ibu lps czer bimbang ada masalah yg x di jangka... jaga luka czer bg bersih insyAllah xda apa². klu sy lbh suka pantang cara czer sbb mudah🤭. klu normal mak iiiii, serik rasa. kul5 pg dah kena btungku, mandi, b'urut semua, bekung lah...