share pengalaman penjagaan luka czer mommy2

doa kan urusan saya di permudah kan ya mommy2. .esok saya czer utk baby breech, puas pujuk mintak bby pusing tapi dia seronok dduk kepala kat atas😂, first time pengalaman czer ni anak no 3. .boleh mommy2 yg pgalman czer share cara jaga luka?

2 Balas

oo sye sptutnya hri ni ceazer.tp x jdi..sbb baby dh kt bwah kepala..cme dr tahan wad lg utk.monitor..klo ok kdudukn kpla baby..blh dah sye blik umah tunggu due brslin 16.7.2021

sy hr tu kerap kering kan lepas mandi n biar je sentiasa terbuka n makan limau 🤗