Perancang

Nak tanya sbb dalam family tak Ada siapa pun Ada pengalaman.. Hopefully mommies boleh share info & pengalaman. Sy baru lepas pantang Dan untuk merancang sy pakai suntikan depo (dapat kat KK), bersalin czer.. So nk tnya jugak bila waktu/tempoh berpantang 'bersama' dgn suami utk yg bersalin czer.

1 Balas

Sebaiknya tggu 100 hr jgk sis. Luka kt luar mmg nmpk dh sembuh tp yg kt dlm kita xtau mcm mana. Bg perut rest sebaiknya sblm bersama suami. Sy anak 1st dulu czer jgk, yg 2nd smpai yg ke4 normal dah..yg ke5 nnt xtau lg tp hrp normal jgk. Tu pun kdg2 rasa jgk sakit kt tmpt czer smpai skrg.