Alahan 13 weeks

Salam mommies. Sy skrg pregnant dh masuk 13 weeks. Masa awal pregnant alahan rasa mual². Tak muntah. Cuma sy kena buat² muntah baru hilang rasa mual. Kiranya bunyi muntah je takda isi keluar pun. Masa 11 weeks nurse bagi makan zincofer. Memang tak boleh makan langsung. Muntah teruk yg tu. So continue obimin. Skrg dh 13 weeks baru nak start muntah². Baca info pregnant spatutnya 13weeks ni dh makin elok alahan. Tp sy baru nak start muntah. Huhu. Normal ke?

3 Balas

Normal sis. Ada org fasa muntah dia lain lain

5y ago

Ohh yeke. Risau pulak sbb bila bgtau masih alahan lagi org mesti cakap aik tak baik² lagi ke dh 13 minggu dh. Huhu.