Salam nak tanya, minggu ke 6 sy alahan, muntah tiap kali makan, minggu ke 7 dh x alahan. Nrmal ke?

Minggu ke 7 dah tak muntah lepas makan, cuma rasa mual je, dah 3 hari xde muntah.. harini start muntah semula tapi sekali je.. normal ke mcm tu? #firstpreganancy

1 Balas

saya pun sama muntah minggu ke6 teruk sampai naik gastrik, minum keluar balik

2y ago

mual2 tu ada juga, lagi ditambag hidung yg sensitive cium bau kuat rasa mual