Mual & muntah

Normal ke kalau baru start muntah muntah week 13. Week 6 sampai skrg alahan pada bau, tapi week 12 haritu tiba tiba start muntah muntah #firstmom

4 Balas

normal sis.. setiap org.. setiap kandungan berbeza.. mcm sy mase ank first start muntah2 9weeks sampai 16weeks.. ank kedua ni dari xtau pregnant da start mabok sampai 9weeks je.. masuk 10 weeks da ok😅

sama la sy pun . 10w start muntah2 kluar segala tok nenek isi perut 😂 sy pergi maternity clinic doctor ckp itu normal so doc bagi ubat tahan muntah . alhamdulillah okay

Normal sis. Saya start 12w baru muntah. Tu pun petang je

normal. setiap org berbeza.