Checklist Baby& Mummy

Salam mommies, sekarang otw beli sikit2 kelengkapan baby. Nak tanya, perlu ke beli detergent khas untuk cuci baju baby? And nappy rash cream jenama apa yang okay?

Checklist Baby& Mummy
24 Balas

ikut kemampuan. seeloknya beli detergent utk baby tu. baju baby tak elok basuh guna sabun baju biasa. takut baby naik ruam. tapi klau tak mampu, baju baby cuci guna air biasa saja pun ok. baby pun tak kotor. dia baring saja sepanjang masa😁