nappy rash cream

Hai nak tanya ok tak cream ni atau ada cream lain ke untuk nappy rash cream? #firstbaby

nappy rash cream
6 Balas

yg ni pn ok..depend pd kulit bby mcmne..selain dr ni...ada cream nappy rash lain..mcm bepanthen.. sudo cream.. mcm sy dlu guna bepanthen..ms ank stay nicu sbb lahir prem..doc pakar suggestkan guna yg dua jnis cream ni tuk bby rash 😉✌

Memang okay sgt. Rashes baby cepat hilang. Suami sy pernah ada heat rash kat pelipat lutut dy pun sy sapukan ni huhu.

okey sangat . anak saya guna ni kat tempat ruam, pelipat lengan, tempat yg kena gatal2.. haha,saya pon guna sama 🙈

Saya pakai cream ni untuk ruam dekat muka baby . Bagi sy cream ni memang elok la

recommended..sy pon pkai ni gak utk ank..utk ruam muka pkai ceradan oky..

cream ni ok..elok