TOLONG REVIEW NAPPY RASH CREAM : BEPANTHEN /DRAPOLENE/SUDOCREAM

Hai mommy , boleh tak suggest atau bg review nappy rash cream mana yg mommy pernah guna dan berkesan utk baby from newborn , and sesuai untuk muka baby sekali tak kalau naik rash . Thank youuu #seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Balas

hi as salam sis boleh try gune yg ni mmg mujarab in shaa Allah..tp hg dia mahal sket la xpe yg penting anak ok cpt baek..yg ni sy dpt kat CARING farmasi..sy beli cream yg laen tp pembantu farmasi tu bg sy 3keping krim ni utk try serasi ke x..balik tu pakai utk anak alhamdulillah sok tu ilang tros ruam2 bagai..dia ckp yg ni bgs dia myejukkan kulit n..try la ☺️

1y ago

hi tq sis ,dkt farmasi mana2 ada ja eh

sy pkai lama da sudocream.. dpt sample dr hos wkt bersalin thn 2013... kebaikkan dia, klo melecet teruk, sapu sudocream, jgn pkai kan pampes biar kering, xsmp 24jam da ok sis.. Compare gan lain2, lambat sembuh..

1y ago

ooo mcm tu , then nk tnya kalo dkt area muka , blh guna jgk tak

sy guna bepenthen tuk rashes kwsan punggung, sudocream tuk pipi...so far 2 2 mnjadi tpi sy lebih suka bepenthen la

1y ago

hehe alrightt tq sharing 😘