24 weeks pregnant baby kurang gerak

Salam hi mommies nak tanya perlu ke saya risau sebab tiba tiba baby saya kurang gerak hari ni. Selalunya dia gerak active je. Saya tanya sebab saya tahu kita akan mula kira baby kick dari 28 weeks kan. Kalau 24 weeks ni perlu ke saya risau? Jawab baik baik ye sebab saya betul curious #firstbaby #pleasehelp

15 Balas

Lain kandungan lain pengalaman. Saya yakin gerakan janin pada minggu ke24. Kalau puan risau, boleh buat pemeriksaan dgn doktor, sebab puan dah rasa gerakan janin lg awal kan...

12mo ago

saya sekarang ini 24 minggu..dh rasa Baby gerak....ini ank nombor 4..kalau ank sulung masa tu x rasa lagi ...ank nombor 2 dan 3 pon x rasa lagi...tapi ank nombor 4 ini lain sikit...