pregnant

Salam mommies.. just nak mintak pandangan.. selepas keguguran berapa lama sebaiknya try untuk mengandung lagi? Doktor hospital suggest 2 ke 3 bulan dah boleh plan untuk mengandung semula.. misi dekat kk suggest tunggu selepas 6 bulan.. saya keguguran semasa 18 weeks.. ada tak mommies yg trus pregnant lepas keguguran?

5 Balas

Klu 18w dah besar tue..eloknya ikut nasihat doc..brsama lepas 3x suci pon ok..tp xprlu ambik prncang pn....klu gugur awl2 hamil mngkn bleh nk try hamil cpt..