Sakit Tulang Rusuk Kiri

Salam. Mommies kat sini ada tak yg pernah sakit dekat tulang rusuk kiri? Betul² bawah breast sebelah kiri. Lps tu kadang2 tu rasa sakit bila kita tarik nafas dalam², bangun dari katil. Normal ke sakit mcm tu time pregnant?

7 Balas

sama.. tgh alami. tpi belah kanan. pergi urut, org urut kata tergeliat, lpastu baby lebih bnyak ke kanan. cuba tukar posisi tidur. kadang tu bersin n batuk pun sakit mcm tertarik

Masa first and second trimester mmg Rasa Juga sakit sgt..now dah third trimester alhamdullillah dah hilang dah..

Even kandungan baru 5weeks pun normal ke kalau sakit nak tarik bafas area tulang rusuk kiri tu?

normal sis, sma pnh mgalami, azab rsanya smpi pyh nk tarik nafas..insyaAllah akn bransur ok

Sy pun baru alaminya ni dah 4-5hr,mmg sakit sngt lebih lg time bersin atau batuk.

normal. sy sllu sgt begini dulu..

normal je