Sakit tulang rusuk kiri

Salam hi saya preg 33week..sekrng tiba2 sakit tulang rusuk kiri bawah payudara..normal ke? Berganda sakit bila bersin mcm nak meletup tulang rusuk tu..bila tngok cermin takde nmpk bengkak ke ape? Anyone pernah rasa ke? dah 3 hari sakit perlu ke pergi hospital?😭

3 Balas

normal. sy rusuk kanan. baby membesar jadi dia tolak semua jd kat dalam kita jadi sempit..tu yg sebab sakit. xde apa tu..kalau duduk lama mesti sakit jugak kan 😂 sy pon kalau bersin tu Ya Allah bertabah je la 😂

normal je kadang baby yg dok tendang2 kat situ , sakit dia jangan cakap lahh ya allah ngilu ya amatttt 😵‍💫 rasa macam nak cubit2 je kaki dia hahaha

ya normal. tak perlu pegi hosp. mmg sakit sgt.. slow2 urut ke bawah la sis. insya allah ok. baring je. kalau duduk lama2 pn sakit jgk