Sakit bawah breast kiri

Normal ke kalau nk masuk trimester 3 ni, kerap sakit bawah breast kiri kt tulang rusuk. Tarik nafas pun rasa sakit#advicepls

4 Balas

Saya selalu sakit tulang rusuk start masuk 3rd trimester. Bila scan rupanya doctor kata kaki baby betul2 dekat belakang tulang rusuk tu. Tapi kalau rasa teruk sgt tak henti2 better pergi check

hai mommy. tu macam antara effect space yg makin kurang sebab tumbesaran baby tapi seeloknya mommy consult dengan nurse jugak ye.

Sy jugak kekadang sakit belaj kiri bawah breast dekat tulang rusuk. Mcm menyucuk jer. Tp bukan hari2.

normal sis. dan kaki cepat sngat cramp. 🥺