Baby kecil

Assalammualaikum semua. Sy nak tanya kalau2 ada ibu2 yg ada pengalaman mcm sy. Td sy ada checkup dekat kk. Doc scan kata baby kecik. 2.20kg. Baby dah stop membesar. Air ketuban pon kurang. Tinggal 9 Nie doc bg surat refer pakar. Sy baru 36 weeks skrg. Agak2 kena paksa bersalin ke?

1 Balas

possible. tapi pakar akn scan lg sekali sblm buat decision sama ada admit bsalin or bg masa

9mo ago

sy pergi dh jumpa doc. doc minta balik dulu dan dtg lg dua mggu. doc nk pantau lg