Baby besar dari usia kandungan.

Sy skarang 33weeks..Baru ni scan klinik doktor ckp saiz anggota badan baby semua normal ikut usia 33 weeks tapi kepala baby besar mcm usia 36-37weeks..Normal ke mcm tu??Skrg tgh tunggu appointment dgn pakar hospital..Risau pn ada

2 Balas

sis macam mana perkembangan nya , saya doc ada cakap juga kepala baby besar tp masih ok di bawah carta graph saya pn kurg faham , lagi 2 minggu scan balik hurm

maaf sy tiada pengalaman size kepala besar. sy ada pengalaman baby lebih besar dr usia kandungan. n keluar mmg besar 4.5kg 😰