KENCING MANIS

salam mntk advise dr mommy2 sekalian,sy mmg diabetic dh 8tahun,skrg prgnt 7mggu,dh checkup kne on insulin,mslhnye gula sy tetap tggi dlm 13-21..mntk nasihat ape pemakanan perlu sy amik utk brkfst,lunch n dinner sy..tq mommy2 semua btw lagi seminggu bru ada appoimnt dgn pakar dietition..

2 Balas

Sy pun diabetis sblm preg n skrg pun on insulin dh juga ubat..sllunya doc akn suruh kita pergi jumpa pakar pemakanan untuk tentukan mkanan yg bagaimana harus kita mkan😊