KENCING MANIS

salam mntk advise dr mommy2 sekalian,sy mmg diabetic dh 8tahun,skrg prgnt 7mggu,dh checkup kne on insulin,mslhnye gula sy tetap tggi dlm 13-21..mntk nasihat ape pemakanan perlu sy amik utk brkfst,lunch n dinner sy..tq mommy2 semua btw lagi seminggu bru ada appoimnt dgn pakar dietition..

2 Balas

http://amalini-pregnancyjournal.blogspot.com/2012/02/cadangan-menu-untuk-ibu-yang-ada.html?m=1 Awk. Sye gdm jgk. Tp on diet. Sye follow ni. Alhamdulillah dh trun. Cuba kalau awk follow ni. InshaAllah. Kita ikhtiar yer. Sye xpnah miss dan cheat on.

Sy pun diabetis sblm preg n skrg pun on insulin dh juga ubat..sllunya doc akn suruh kita pergi jumpa pakar pemakanan untuk tentukan mkanan yg bagaimana harus kita mkan😊