Lidah Jadi Rasa Kelat

Nak tnya mommy2 sekalian.. Mmg ke lidah kita rsa kelat? Sbb ianya berlaku pd sy skrg.. Sy try makan masin n masam pun xberkesan.. Last2 sy try makan manis mcm coklat boleh lah hilang sikit rsa pahit.. Mommy2 ada experience mcm ni tak? Sy pregnant dh 8 mgu dh

1 Balas

Heheh mcm baby girl je suka mkn manis2.. Sama la mcm sy sis. Mmg asyik nk mkn coklat je. Tapi jgn banyak2.. Takut kencing manis pulak.. Hehehe pembawakan tu..

5y ago

Yup.. Mmg rasa kelat. Tgok org jugak. Lain org lain pembawakannya.