Ambil air tulang belakang

Salam ibu² smua,sy nk tnya ttg ambil air tulang belakang..risiko x pd baby akn dtg?sb baby sy prem 33 week..bru 3 hri arini. Mulanya dpt kesan paru² ad kuman lps tu doc call gtau nk ambil air tulang blkg plak kemungkinan ad kuman di otak sb tu kena bt prosedur cmtu plak

3 Balas

apa2 prosedur , tnya betul2 apa risiko nya supaya kita faham dan x salahkan siapa2 selepas prosedur tu .. and minta pendapat suami jugak andai sama2 setuju and faham apa risiko nya then proceed ..