Ambil air tulang belakang

Salam ibu² smua,sy nk tnya ttg ambil air tulang belakang..risiko x pd baby akn dtg?sb baby sy prem 33 week..bru 3 hri arini. Mulanya dpt kesan paru² ad kuman lps tu doc call gtau nk ambil air tulang blkg plak kemungkinan ad kuman di otak sb tu kena bt prosedur cmtu plak

3 Balas

apa2 prosedur , tnya betul2 apa risiko nya supaya kita faham dan x salahkan siapa2 selepas prosedur tu .. and minta pendapat suami jugak andai sama2 setuju and faham apa risiko nya then proceed ..

sis..nk tanya mcm mana..sis ada buat ke ambil air tulang belakang tu?

Dr dah buat keputusan itu yg terbaik. Don't worry