Scan Baby 6 week

Normal ke kalau kantung kecik macam ni ja untuk 6 week. Sebab kalau ikut tarikh first period dah 6 week tapi kantung tak nampak lagi

Scan Baby 6 week
7 Balas

haritu Saya Pon sama ikutkan dh 6 mggu p scan Kat swasta Tak nmpak kantung Dr ckp Bru 3 week. lpastu perut asyik kejang p hospital Dr o&g cek dri bawah Dan alhamdulillah nampak kantung. kdg ssah nmpak klau scan dri bawah Bru boleh tahu luar Rahim atau Tak.

12mo ago

Mungkin oersenyawaan lambat berlaku. App bukan 100% accurate ya dear. Pakar akan tentukan week mengikut size kantung. Apapun take care ya dear

Saya masa 6 weeks langsung tak nampak kantung ke ape. Semalam scan lagi baru nampak kantung sama kiraan 7 weeks. Janin pulak nyorok. Try scan lg 2 weeks sis

5mo ago

after 2 minggu, sudah nampak heart beat & baby kah sis? sebab kantung saya pun mcm ni..

kalau period irregular normal je sis.. saiz berapa cm kantung tu? akk ipar 11 week baru nmpk. sebelum tu scan xnampak ape🤭

12mo ago

Saiz 0.7 cm tapi dr kata tak boleh nak ukur berapa week lagi

scan kt perut ke? biasa kalau baru pregnnt scan kt bawah lg jelas. kalau scan kt peeut biasa xnmpk apa sgt.

12mo ago

Scan bawah tk berdarah ke sis ?

Doc tidak bagitahu berapa week dah kantung ?

12mo ago

Tak ada sebab dr kata tak leh nak ukur lagi

sis mcm mn skrg?

Dr cakap apa

5mo ago

Hi sis, sekarg mcamana ya?