Telah scan, tak nampak lagi apa-apa dalam kantung .. kiraan weeks mengandung tak sama

Tarikh First period on 1 Ogos 2023, dah 6 weeks (period ada kelewatan pada previous month) Semalam pergi scan, ikut bacaan scan baru 4 weeks 5 days. Dalam kantung, still kosong Normal ke ?

4 Balas

Kalau ikut scan slalunya lg accurate and kalau 4w baru nampak kantung tu normal sis. Kadang 6w pun tak nampak kantung lg. nak nampak janin repeat bila 8-10w. Boleh dengar heartbeat sekali

Normal je dear, i pun first scan kiraan lari, i kira 7w tapi scan result kluar 5w & baru nampak kantung je, nnti doc suruh repeat scan lagi after 1month

samalah sy 1ogos last period.. da check Samar.. tapi tkgi scan lagi

sama tarikh period kita. sy lg 2 mnggu bru ingt nk g scan

7mo ago

bru dpt tarikh sabtu ni appointment scan. blum scan lg ni