risau

Salam ibu2 n bakal ibu....saya nak tnye..saye pregy ni lg 3ari nak masuk 4bulan..ari sabtu aritu darah keluar tp mcm warna pink2..sye buat tak tau je dlu..then smlm darah pekat sikit tp x bnyk..then arini pkn darah lg..x mcm darah period tau.arini mcm coklat2 campur merah pekat.normal ke kalau nk masuk 4bulan dgn adenye keluar darah mcm tu..risau jeee..

6 Balas

nurse pesan kn , setiap kli check up .. ada darah bgthu , ad darah bg thu .. refer doc ..

X normal.. Sy 4bln..xde ap2 pdarahan..baik sis p hosptal..

sy yg 6week keluar darah lendir mcm period pon sy ke HKL terus.

3y ago

jgn buuad kerja berat2..then keluar lagi mcmtu kena monitor sendiri,pakai Pad..kalau keluar darah mcm ketulan isi ikan to baru ke hosp..tangkap gambar then refer kt doc bgtahu

better jmpa doktor and risau kalau tkkuat boleh gugur

Sila ke hosp terus ye sis

sis MCM mana kndungan