darah nifas

Hai ibu2.. Nak tanyalah.ada tak dlm ni drh nifas hr ke 14-17 mcm tu drh dh xde. Ada pn coklat2.. Xperlu pakai pad pn.. Tp esoknya tiba2 keluar drh ketul2 byk.. penuh jugalah pad.. Darah merah pekat dan hanyir mcm bau drh period.. Risau plk saya.. Xkn dh period plak... Esok ada appoiment dgn doc, akn tya juga ke doc.. Tp sblm tu nk tahu pengalaman ibu2.. Ada x mcm saya..

1 Balas

sya hri ke 30lbih mcm tu, rsa da hbis nifas, tba3 dtg smla, bla tnya kkk yg bpnglmn ktanya bsmbung trus dgn haid,

5y ago

Awk igt x berapa hr dh stop drh, lpstu keluar semula