buntu

Salam nak tnye normal ke keluar darah dari faraj?smalam kluar warna coklat,pagi ni keluar warna merah mcm darah period..ank no 1,2 ni x pernah pulak jadi mcm ni

2 Balas

Sis dah weeks ke berapa ye? Pada pendapat personal saya, kena segara jumpa doktor. Based on personal experience saya, on 35 weeks saya keluar kecoklatan, macam darah period masa mula2 nak period. Sepanjang mengandung dari 1st trimester, tak de pulak keluar darah. Bila jumpa doktor, alhamdulillah tak de apa2. Cuma doktor marah sebab lambat jumpa doktor. Masa tu seminggu kmudian, baru saya gi.

4y ago

Amin2 moga xde ape2 ank pertama,kedua x pernah jadi mcm ni..try googgle xde ape2 tapi kepastian kne jmpa doktor jgk

Better g hsptl chck jmpe doc pkar

4y ago

Okk tq awk