Period or bukan ?

Hi mommies... Sye nak tnye yg sye bru je habes period . Cth sye period 18-23july. Then smlm & arini ade keluar darah jugak tapi sikit jee . Boleh tau tak knp??? Risau plakk bile mcm ni.😮‍💨😮‍💨😮‍💨 ade ke tu period or bukan ye??? #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

ikut kiraan tarikh sis tu 6hari period.kluar drah dlm tempoh 15 hari uzur tu dikira period lg.mgkin xhabis keluar atau sis boleh cek upt kalau rase xsedap hati