Keluar darah ketika bersama

Salam ibu2 nk tnye smlm sy bersame dgn husband pkai kondom then lps bersame keluar darah tpi tk sakit.. bnyk jugak semalam.. dan harini keluar lendir putih mix dgn darah.. so darah x bnyk hrini.. akibat lasak ketika bersama ke camne ye? Ade tk yg pernah alami mcm sy?

1 Balas

mengandung ke? klau mengandung tolong elakkan bersama sehinggalah tiada mslh apa pd kandungan.. klau x mengandung sila prgi check klinik mebi ada luka atau lain²..

7mo ago

Baek