10 minggu kantung kosong

salam ibu2, harini sy pergi scan 10 week tp kantung kosong. doc swasta bg surat untuk sy refer hosp kerajaan. doc ckp ada 2 option, sama ada tunggu gugur sendiri atau d&c. tp sy lsg xde pape bleeding. sy ada baca dkt fb ada jgk yg pnglaman mcm sy, tp lps tunggu 2 minggu scan dh nmpak janin n heartbeat baby. sy dlm dilema sama ada nk pergi refer hosp atau tunggu repeat scan🥲

2 Balas

sis try pi scan melalui bawah tggu 2 mggu lagi..dulu sy pun mcm tu ..kena tggu 12 mggu..baru blh tau ..tp sy d&c jugak akhir nye....apa2 bnyk2 doa agar ada keajipan nnti inshaallah