10 minggu

Salam. Harini sy scan kali kedua dkt KK. Tp doc ckp still xdpt cek heartbeat. Now doc refer hospital unt scan dari bwh? Risaunye...

1 Balas

Kadang ade org dia lambat skit. Scan perut tak nmpak tpi bila buat tvs (scan bawah) in shaa allah da bole nmpak. Mse sye 6w doc scan perut nmpak kantung je. Bila buat tvs bru nmpak heartbeat baby .

4y ago

Ohh klau takde normal la tu sis. In shaa allah. Semoga dipermudahkan, amin.