6 Week Belum Nampak Kantung

Hai mommies! Normal ke kalau kandungan 6 minggu tapi bila scan tak nampak kantung. Maksudnya rahim kosong. Sy bru je pegi scan di klinik swasta, tp kosong. So diorg buat surat suruh refer hosp. Tp dokter ckp takde apa pun. Ujian darah smua ok. Sy takde morning sickness. Bleeding pun tkde. Thank you in advance ?

6 Week Belum Nampak Kantung
2 Balas

Sme mcm sy.. Tp sy dulu4week.. Mula2 g klinik pastu klinik refer hospital.. Kt hospital kne scan bwh pun xnmpk apa2.. Rahim kosong.. Doc suspect sy kndungan luar rhim.. Tp lpas 2minggu sy scan blik dah nmpk kntung je.. Masa 10 week sy scan lg dah nmpk bby n hearbeat pun dah dgr.. Sis jgn stress tau.. Selagi xde bleeding insyallah kandungan ok..

1y ago

Masa dia detect awak luar rahim tu ada nampak kantung ke kat mana mana?

Setengah org Ada yg lambat sis. Just positive je, inshaallah lg seminggu dua nanti mesti ada 😊