test upt kabur

Salam hii sy just nak tnya tentang test upt kabur n terang tuh positive ke negative?

13 Balas

Saya lewat sehari jer period ritu test upt time tnghri terus terang double line.. Selalu klu satu terang satu kabur tu mgkin baru lagi.. Dh positif dh tu.. Nnti check lgi sampai dua2 line terang upt tu ok ☺️

Bergntung pd hormon seseorg.. klu sy 1st chek, line nmpk skit terang tp dtg period.. sblm period tu siap pi klinik dah nk sahkn kehamilan.rupanya -ve.. bulan depannya tu bru +ve.

Slalunya upt ni 99% betul.. Kalau 1kabur 1terang tu mungkin kandungan baru lg.. Nnt try lg.. Kalau terang, betul la tu.. Tahniah!

sya selalu check dua kali kalau sama ada line dua dan samar mmg prgnt lah , kalau xpasti pg klnik or tnggu brpa hari untk chk lg

Positif,.. Try test smnggu lgi line tu akan terang.. Sy pun mcm tu jgk.. Alhamdulillah now dh prgnant 9week

Sy cek 5mggu pun kabur jgk... Dokter ckp positif je... Cuma masih terlalu awal kan... X terang la

kalau kabur try lagi seminggu mungkin dh terang time tu. tapi kalau kabur dah +ve la tu tahniah.

Biasa positif..nti lepas smnggu try lg skali chck upt

Kalau nmpk 2line tu positif xkira kabur ke xkabur

Insha Allah.. positif

4y ago

saya nk Tnya jugak klau test upt ptg atau mlm tak boleh ka?