test upt makin kabur...

Salam semua... normal ka bila saya test upt garis semakin kabur.... sy test sebelah mlm ketika saya sudah lewat 25 hari period.....aritu sy test malam juga tapi baru lewat seminggu...garisan 2 terang shj... tp bila check skrg makin samar pulak.... boleh share pengalaman tak? Ke brand upt sy beli tu tak ok...sbb first upt beli di farmasi...second time check beli alat upt tu kat pasaraya ja...

7 Balas

sis update...sbb tgh mgalami..dh 7w tp still kabur mcm mula2 cek

Sy biasa kalau check awal2 pg. Bngn time subuh tu

Sis cuba test awal pagi air kencing pertama.

Sama , tapi takdapat jawapan lagi 🥲

tak pergi scan ke mungkin kualiti brbeza

4y ago

Belum lagi.... nnti sy try lh scan dulu... sbb arini dah buat booking buka buku pink.... ni ank ketiga....ank pertama n kedua tak pernah pulak mcm ni....😅 biasa makin hari makin terang bila test upt tu.....

try cek awal pagi

try cek upt lain