Upt test makin kabur

Normal ke upt test makin kabur ? Klu ikotkan harini dah 7w4d. Gambar upt test yg terang tu time 5w4d. N now sy xde rasa sakit perut atau bleeding. Risau pulak bile jadi mcm ni. Harap mommy2 sudi jawab

Upt test makin kabur
9 Balas

once dh double line terang. awak tak perlu keep repeat test. nnt awak sendiri yg stress. mmg confirm dh awak pregnant tu. nak pergi scan skrg dh boleh. boleh nampak kedudukan kantung dlm rahim. kalau ada rezeki awak boleh nampak baby. tp mostly mommy 8@9w dan keatas baru nampak baby dan heartbeat klip2😊

Normal awak, kadang kepekatan air kencing pun boleh jadi. Kalau dah scan ada nampak jantung baby tu dah takpayah test upt lagi dah. If rasa tak sedap hati pegi je hosp swasta scan 🥰

If awk rasa tak sedap hati, try pegi klinik and tanya Dr n scan. In Shaa Allah moga baik baik je utk awk n baby. Dulu time saya mengandung pun saya byk kali pegi scan sbb trauma dgn keguguran 1st born.

2mo ago

Saya pon sama,,trauma lg,,preggy kali ni lain pulak story nya,,hai lah anak…anakk

Normal awak…once dah + awak dh xperlu nk repeat test lg .tp kalau mcm sy kandungan dah 5 bulan sy buat upt lg sbb xcited🤣..if awk rasa xsedap hati try pegi scan hosp swasta.

Jangan pakai ni lg utk test.. syapun mula2 mcm ni.. secara tiba2 line samar.. hati xtenang, mc dan menangis sbb ada sejarah gugur.. bla beli dip&tell line ok je pekat.

upt nie once da positif da ckup, x perlu repeat lg.. da penah peg scan? 8 weeks da bley peg scan.. da bley nmpk heartbeat.. slagi xde bleeding insyaaAllah ok je..

awk jgn la overthinking doa yg baik2 je

semoga dapat hilangkan kegusaran hati

ye, normal je tu mommy