Test Opk sebab UPT kabur

Saya tengok komen di TT cakap kalau test OPK double line boleh detect pregnant juga . Saja try OPK sbb bila try UPT kabur sangat. Terang line di OPK. Gambar 2 Test UPT. Pregnant ke?

Test Opk sebab UPT kabur
2 Balas

boleh test lagi awak lpas ni... in sya allah.. saya pun mula² samar² jgkk... 3hari lpas tuh test lagi.. alhamdulillah terang dah waktu tuh... skrang dah 18w

2w ago

In shaa Allah aaminn

Sis da delay period ke? ya bole jd opk positif dan upt pun positif. dua hari lg bole test lg .sy pun nmpak kabur 2line.moga ada rezeki sis

2w ago

Aamiin ya Rabbal a'alamiin 🤲🏻