Scan Awal Kehamilan

Salam, haii. Ade tak kat sini scan utk awal kehamilan, utk tahu brape weeks pastu bila repeat scan 2minggu kmudian, berkurang tarikh weeks? Penah scan masa 31/12 klinik swasta ngam2 8w0d tapi bila repeat scan lgi, 14/1 baru 9w2d, ptutnya time tu dah 10w0d. Due pum beza, mula2 tu 12/8/2022 bila 2nd scan 17/8/22 pulak 😂 susah nak kira klau priod jenis tak teratur. Hbis lariii😌, tggu nak buka buku laa baru tahu brape weeks. Confius klau nurse tnya dah brape weeks time nak buka buku nnt, nak jwb 13weeks ke 12weeks 😅

Scan Awal Kehamilan
14 Balas

Saya pun lewat seminggu patutnya due 23.08.2022 terus ke 31.08.2022..doc kata normal..mgkin ovulasi lmbat katanya😁