Bila boleh check 2nd scan?

Hi salam semua, nak tanya 1st scan saya haritu doktor kata kandungan 6w4d (10/7) now ikutkan harini dah 8w2d. Nak tunggu 1st buka buku pink 12/8 nanti (12weeks kandungan). Kalau saya nak check dkt klinik swasta utk 2nd scan boleh ke within weeks 9 - 11 ni?

2 Balas

Scan je bila bila awak nak. saya hari tu 7w, 8w,9w semua ada scan . dapat tgk dia membesar sikit2. ni dah masuk 12w saya nak scan lagi. janji kita tah

Boleh je. Saya pun buat 2nd scan dekat swasta, sebab rasa nak tengok progress. Sekarang tunggu nak buka buku pink je.