Petua Hilang Jaundis

Salam hai ibu2 ade tak petua yg agak "rare" utk hlngkn kuning baby...selain susu ibu sepenuhnyer

14 Balas

Kena susukn bby kerap kali..dlm ms yg sm mommies mkn anggur itam... Tuk reduce kuning bby..mcm sy ritu kerapkn susukn bby dlm ms yg sm sy mkn anggur hitam..lepas mkn anggur itam..trus susukn bby kerap kali... Supaya bby kerap berak dan kencing bg kurangkn kuning dlm bdn...mommies tw yg mkn anggur trsebut..bkn bby..mg d pmudahkn segalanya..aamiin..