First Hearbeat Scan

Salam everyone. Im currently at my 7th week of 1st pregnancy. Did an ultrasound but yet to see the heartbeat. Mind to share when did your babies showed the heartbeat?

71 Balas

Saye pg bt ultrasound mse week ke 7 jgak. Alhamdulillah dh ade heartbeat dye degub laju sgt. Dh bleh nmpk. Sye tahan kencing utk bg bby nmpk clear mse scan. Mse scan ultrasound tu bgtau usia sebenar kandungan. Time tu tgk kt dh 7w6d. ☺️

5y ago

Wahh bestnya. I tahan kencing haritu xnampak langsung, tapi semalam nampak lah sac. Xsabar nak dengar heartbeat baby