39 Weeks

Salam. Doakan saya bersalin awal. Hari ni 39 weeks tp tak da tanda2 lagi. Saya risau sangat. Due date 28/6/2020 kalau baby tak keluar lgi doctor bgthu kena serah diri sbb gdm. Risau sngt. Ada tak cara nak cepatkan bersalin??

7 Balas

Sya gdm on diet tapi kena bsalin awal 2 minggu.ikutkan due date 17/6..tapi kena bsalin 3/6 ..induce😁..alhamdulillah sebiji je masuk ubat kol 10 pagi..start sakit2 ptg ..sakit main2..lepas maghreb datang 10 min sakitnya kol 9 mlm jalan dah bukak 5cm terus kena tolak labour room kol 10 mlm dah bsalin..😍

4y ago

Ye ke sis? Alhamdulillah. Tu la kalau tak da tanda ni kena serah diri mgkn kena induce jugak. Baby msh suka ddok dlm perut ni. Heeeee. Harap2 saya pn skjp je nnti.. amin.. doa kan saya yeee. Ni anak frst tu la takut sikit...

Saya pon kene serah diri 24ni sbb gdm 😅.. takut pon ada excited nk jmpa baby pon ada.. semoga dipermudhkn urusan kita sis 🙋

4y ago

Tak lama lagi tu sis. InsyaAllah. Semoga dipermudahkan urusan kita. Yeee saya excited sngt. Hri2 cko dgn baby klr awal 😁

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin. Banyakkan berjalan. Round taman. InsyaAllah mudah bersalin

4y ago

Tq sis. Amin.. Doa kan saya yeee.. Semoga bersalin cepat...

Smoga awk cpt dan dpermudahkan bersalin.. Sy due 27/6..Alhamdulillah dh bsalin 19/6

4y ago

Alhamdulillah... tq awak.. harap2 dipermudahkan.. amin...

Try tengok youtube, search activating labour. Mungkin membantu.

4y ago

Tu laa nak buat jugak tapi tahu dah lutut goyang punya satgi 😅

Kerapkan bersama..

4y ago

Saya pjj dgn suami 😅

Kerapkn bersama

4y ago

Saya pjj dgn suami..