39 Weeks

Salam. Doakan saya bersalin awal. Hari ni 39 weeks tp tak da tanda2 lagi. Saya risau sangat. Due date 28/6/2020 kalau baby tak keluar lgi doctor bgthu kena serah diri sbb gdm. Risau sngt. Ada tak cara nak cepatkan bersalin??

7 Balas

Saya pon kene serah diri 24ni sbb gdm 😅.. takut pon ada excited nk jmpa baby pon ada.. semoga dipermudhkn urusan kita sis 🙋

4y ago

Tak lama lagi tu sis. InsyaAllah. Semoga dipermudahkan urusan kita. Yeee saya excited sngt. Hri2 cko dgn baby klr awal 😁