39 week belum ada tanda

39 week tapi belum ada apa2 tanda 😥? Due date 24/4 klau tak bersalin jgak kena serah diri n bersalin induce😓 . Ada tk tips cepatkan bersalin , klau bole tanak overdue😭#pleasehelp #firstmom

3 Balas

Hye sis! Haah saya ingt sis punya comment haritu. Yeke sis masih belum ada tanda ye? Hmm alahaii dah try buat senaman dan banyakkan jalan kaki ke? Pon tak menjadi jgk ye?😩

2y ago

InshaAllah sis boleh, mudah mudahan Allah tu mudahkan urusan bersalin sis🤲🏻 saya doakan yg terbaik untuk sis. Banykkan berdoa dan selawat sis, doa nabi yunus tu betul2 mujarab sis, Smoga dipermudahkan ye sis🥰

Sama, sy due 27/4, hri ni due sy, tp baby syok lg dduk dlm perot, last day 3/5 ni kena induce sbb baby dah besar jugak

saya dah overdue 18/1 pun xde tanda bersalin pagi,risau,kna serah diri 23/1/ klau x bersalin hari esok lusa