tanda bersalin at 34w ?

Salam. Ade x mummy yg dah 34w. Tapi dah ade tanda2 ? ☑️ nurse check up kepala bby dh kt bawah ☑️ Kejang bahagian ari2 (bawah perut) ☑️ asyik kencing. Sbb rasa bby tekan bahagian pundi. Tp kncg x sakit. ☑️ mengeras n aktif sokmo lg2 bila malam Tu normal x utk 34w. tanda2 bby dh ready nk keluar anytime ke? Sy risau sbb belum 37w. Ade yg sama mcm sy or blh share?

18 Balas

Normal sis. Sbb bby smakin mbesar n ruang dh sempit...2 yg sis akan rasa smua 2...