37weeks 6day

Salam.. Ada x ibu2 yg dh 37weeks dh ada tanda2.. Boleh x share tanda2 korang rasa apa.. Sekrg sy asyik dok rasa perut mengeras sakit belakang.. Menyucuk ckit kt ari2

2 Balas

Sama la 37week ...sama mcm awak rasa.. Dik memgeras ..n nucuk2 kt bawah tu.. Tpi takde tanda2 yg lain pun ..sakit tu dtg bkn sepnjg mase ..sekejap sakit sekejap ok

Kalau kerap sangat dalam 5min sekali tu kena gi hosp dah tu sis. Takut laluan bukak. Kalau 3,4x sehari ja rehat la baring2.