tanda bersalin at 34w ?

Salam. Ade x mummy yg dah 34w. Tapi dah ade tanda2 ? ☑️ nurse check up kepala bby dh kt bawah ☑️ Kejang bahagian ari2 (bawah perut) ☑️ asyik kencing. Sbb rasa bby tekan bahagian pundi. Tp kncg x sakit. ☑️ mengeras n aktif sokmo lg2 bila malam Tu normal x utk 34w. tanda2 bby dh ready nk keluar anytime ke? Sy risau sbb belum 37w. Ade yg sama mcm sy or blh share?

18 Balas

Normal sis. Saya minggu ke 30 kepala baby dah ke bawah. Minggu ke 37 saya bersalin

Sy 34w dh melahirkan.. Syukur beranak normal..skrg baby dh 7m 14hari

4y ago

Tahniah.. Baby akan kene tahan wad x sbb bersalin awal?

sama lah kita sis...hari2 nangis sbb sakit

Saya pon rasa benda yg sama.. Skrg dekat 34 week jgk

Normal. Sy start 30w pun dah rasa. Tp bersalin 38w

Pon sama rsa benda yg sama 🤔

normal syg

Normal sis