Sakit Bawah Dan Celah Kangkang Normal Ke?

Assalam n hye mummy² smua.. Today sy dh 37w 1d normal ke sakit celah kangkang/bawah semasa bgn dr baring or duduk n semasa brjalan? Nk bgn n brjalan rasa seksa sgt nk mnangis pn ade hnya tuhan jea yg tau sbb sakit dr bawah n celah kangkang smpai peha.. Tanda lahir mucus plug mmg dh keluar semasa 34w n last scan doc ckp kepala baby dh kt bwh but pmbukaan x de lg semasa doc check laluan.. Ade x mummy² dlm TAP nii yg pnh alami ape yg sy rasa sbb preggy sblum² nii x de sakit celah kangkang n bawah.. Normal ke sakit bawah n celah kangkang mcm nii yea? Mummy² blh kongsikn pengalaman n pndapat x? Tq..

2 Balas

Waalaikumsalam, saya haritu dlm bpe minggu sblum nk bersalin mmg sakit celah kangkang juga.

Yup normal sbb baby dah turun ke bawah. Memang akan rasa sakit sampai laa bersalin.

4y ago

🤗