24 Aug 2020 Monday ; Confirm Pregnancy untuk Buka buku pink

Salaam semua nak Tanya, kalau nak buka buku pink boleh ke bawa upt shj ? Sbb dulu first baby Kita scan kat klinik swasta dulu Baru bawa scan picture ke kkia. (Sekarang takde duit nak scan kat swasta) Atau saya boleh confirm pregnancy kat kk biasa Baru ke kkia untuk buat buku pink?

2 Balas

ada kwn sy bwk upt shj kt kkia. sbb mse cek pregnant tu di klinik yg tiada buat scan ,memula ingt demam biasa,doc suruh test upt ,n preggy. . mse di kkia baru first scan . .sbb nk tgk brpe kantung.

kte scan dulu baru dorg bgi bukak buku pink sis