Scan / Buka Buku Pink

Saya tengah pregnant 4w 3d . Ini pregnancy kedua saya , pernah gugur bulan 7 lepas 11w . Saya nak tanya pendapat semua , pergi scan dekat klinik swasta dulu , baru buka buku pink di kk atau terus call kk untuk buat appointment buka buku pink ?

1 Balas

8w nanti bru pegi scan dkt klinik swasta. lepas dh complete semua heartbeat baby bru buat appointment buku pink. selagi blm 8w, xperlu pegi scan sebab mmg xkn nmpk nak2 lagi baru 4w. nmpk rahim menebal je. melainkan u ade bleeding. mkn folic acid beli dkt farmasi je.

1y ago

Kalau 7 week baby still masih tak nampak lagi ke?