Tak scan sebelum buka buku pink

Salam hi, nak tanya boleh ke kita buka buku pink tanpa scan kat klinik swasta dulu? Jadinya kita hanya tahu pregnant lepas buat upt je. tak scan pon. Boleh ke?

2 Balas

Bole je,ckp nk booking appointment utk buku pink, kalau nurse tnya gmbr scan ckp je xbt lg..biasanya nurse bg borg utk bt urine test kt makmal.. Dpt result positif, nurse bg tarikh utk buka buku pink tu.. First scan nnti masa buka buku pink,

Boleh awak. 1st scan saya masa buka buku kat KK, 11 weeks.