bengkak susu

Sakitnya bila kena bengkak susu ni.. susu badan belum ada sangat.. Mcm mna ya?? ada cuba urut,picit guna tangan.. pump.. still setitik je..

19 Balas

Hurm..selain dr tuam..sis kena byk minum air suam tuk bykkn susu... In shaa Allah susu akn byk 😉✌even dlm pantang ada kata kne minum air skit je..tp sbnrnye kalau kita nyusu bdn tuk bby kne byk minum air suam..bkn air mineral tw..kne suam2 sikit airnye ..tu yg mil sy ajar... Sbb nti kalau kurang minum air bdn kita cpt hydration nti nk produce susu lmbt n xde susu tuk bby

5y ago

ya sis..